Seks

Ster in ruit

Ik was in het weekend een eindje uit rijden geweest, toen er een grote ster in mijn raam kwam door een steentje oid. Balen natuurlijk, omdat ik ook niet allrisk verzekerd ben. Daar is de auto te oud voor. Ik de maandags bellen en ja hoor dezelfde dag kon het ruit nog voor de deur gerepareerd worden. Ik was zoals meestal alweer bloedgeil en ik gin g meteen aan het fantaseren. In mijn fantasie verleidde ik de hersteller en belandden we uiteindelijk in bed. Dit soort fantasieën heb ik vaak en nog nooit is er een van uitgekomen. Ik kwam echt heerlijk klaar door deze fantasie en van mij mocht de man wel komen.

Ja hoor, daar stopte een auto en een knappe neger liep naar mijn deur toe. Hij stelde zich voor als David en kwam inderdaad het raam herstellen. Hij vroeg of hij eerst van het toilet gebruik mocht maken, omdat hij nogal een eind had gereden. Natuurlijk mocht dat en ik vroeg of hij ook trek in koffie had. Dat vond hij niet verkeerd. Ik liep naar de keuken, zette koffie en ik zette de kopjes en zo op de grote tafel. David hield het nogal even uit op het toilet. Maar na een minuut of 10 was hij er dan toch. Ik was al weer opgewonden doordat het een neger was die bij me aan tafel kwam zitten. Ik had al zo vaak gehoord dat negers lekkere grote pikken hebben. David kwam tegenover me zitten. Ik schonk koffie in waarbij ik met zin een beetje ver voorover boog zodat hij een beetje inkijk had bij mijn decolleté. We kletsten een beetje en het viel me op dat David echt een heerlijke sexy stem had. Wat er met me gebeurde weet ik niet, maar ik bewoog mijn voet een beetje en kwam tegen zijn tenen aan. Zijn schoenen had hij uitgedaan toen hij binnenkwam. David praatte gewoon door maar begon ook zijn voeten tegen de mijne aan te bewegen. Ik hoorde dat zijn stem ook een beetje veranderde.

Dat was voor mij het teken dat ik wel door kon gaan. Mijn voet ging langzaam een beetje hoger en Davids verhaal was afgelopen. Hij keek me nu supergeil aan. Inmiddels was mijn voet bij zijn kruis aangekomen en wat ik voelde maakte me echt gek. Ik kon bijna niet geloven dat hij zo’n lange pik had zoals ik met mijn voet kon voelen.

Langzaam kwam David overeind en begon zich voor me uit te kleden. Wow ik denk dat die pik van hem dicht bij de 25 cm zat. Misschien een beetje overdreven, maar gigantisch groot was ie. David trok mij overeind en begon mij ook uit te kleden. Ieder stukje dat bloot kwam werd gekust en gelikt door hem. Ik sidderde van genot.

Toen ik ook helemaal naakt was nam David me in zijn armen. Hij begon me te tongzoenen terwijl zijn keiharde lul tegen mijn klit aan duwde. Ik begon ondertussen zacht tegen hem aan te rijden. Zijn lul schoof telkens tegen mijn klit aan. Het duurde dan ook niet lang of ik kreeg mijn eerste orgasme. Dit was echt geweldig. Ik trilde van genot.

David hield me nog even stevig vast en liet zich toen op een stoel zakken. Ik zag zijn paal uitdagend rechtop staan en knielde voor hem neer. Ik likte eerst al zijn geile voorvocht eraf. Ik proefde mijn eigen geil ook. Heerlijk was dat. David liet zich onderuit zakken en ik nam zijn lul zover mogelijk in mijn mond. Hij zat zo lekker te genieten en te kreunen. Opeens duwde hij me weg. Hij wilde mij ook proeven en nog niet spuiten.

Hij liet me op de stoel zitten en knielde tussen mijn benen. Ik voelde zijn tong diep bij me naar binnen gaan. Heerlijk, daarna was mijn klit aan de beurt. Die zoog hij zo diep mogelijk naar binnen. Ik zat te kronkelen op de stoel zo lekker was het. Ik probeerde nog niet klaar te komen, maar dit lukte dus niet. Ik kwam gillend klaar en nog ging David door. Ik kreeg niet de kans om even bij te komen. Hij likte al het vocht uit mijn kut en van mijn lippen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vriendinnetjes onder elkaar

February 5, 2020