Seks

De sexy fysiotherapeut

Ik ben een Nederlandse jongen, nette knul met lange benen en een mooi koppie met blauwe oogjes en donkerblond, kortgeknipt haar. Ik ben bijna twee meter lang en weeg nog geen 80 kilo, schoon aan de haak. Dit is mijn verhaal over mijn avontuur met de sexy fysiotherapeut Linda.

Een nieuwe fysiotherapeut
Sinds medio mei kom ik drie keer per week bij de fysiopraktijk hier bij mij in mijn woonwijk en had er niks op tegen dat mijn eigen fysio behandelaar met vakantie was. Ik had een langslepende hamstringblessure.
Ik had nu een vrouwelijke fysiotherapeut, een meid die net klaar was met haar opleiding. Mmmm, ik had haar wel eens een paar keer gezien in de sportzaal, cq. krachthonk, waar zij met andere klanten bezig was.

Nog niet had ik door dat ik haar als waarnemend fysiotherapeut zou krijgen, maar afgelopen vrijdagmiddag, tijdens mijn laatste dag voor het weekend, kwam ze even een kijkje nemen bij mij. Ik kreeg een meer dan heerlijke hand van haar we maakten even kennis samen.

Ze vroeg of ik het een bezwaar vond om komende maandag als laatste van de dag te kunnen komen. Natuurlijk vond ik dat geen enkel probleem en het was een feestje om deze dame te leren kennen. Ze had mooie oogjes, prachtige blauwe kijkers, een heerlijke manier om te verdrinken.

Een lift naar huis
Goed, het was vrijdag totaal zwaar shitweer en ik had per toeval de auto bij me en laat het nu net rond de klok van half zes met bakken naar beneden komen. “Nou, je treft het niet Linda.” zei ik. “Twee keer doorwaternat regenen kon er ook nog wel een keer bij,” hoorde ik haar zeggen.
“Ik wil je, als je dat zou willen, wel een lift geven naar je woning…” “Nou, daar maak ik maar wat graag gebruik van,” zei Linda. Ze had niet eens een ander kleedje aan dan net in de sportzaal met haar klanten.

Ik reed haar netjes en keurig naar de andere kant van het dorp waar ik ook woon. Ik kreeg net zware kramp in mijn rechterkuit, net pal onder mijn rechterknie. “Loop maar eens even mee naar boven, ik heb daar een logeerkamer met een oefentafel voor leuke dingen. In mijn vrije tijd help ik hier graag aardige en leuke boys zoals jij graag met alle soorten van genoegen.

Ze weet wat ze wilt
Linda deed even een ander, kleiner shortje om die heerlijke, kleine billetjes van haar die mij al eerder op een fijne en mooie manier waren opgevallen.
WOW, ik keek net iets te lang naar haar paar prachtige kontje…. “En bevalt het een beetje mooie bink…?”

Ik kleurde van haar openhartige openheid van zaken en had meer dan genoeg gezien tijdens het omkleden van haar. “Nou, ik ben gezegend met een paar prachtige billen hoor.” Linda was niet echt een preutse dame en ging zelf een stapje verder en deed spontaan haar shortje uit en maakte in haar string mijn derde been tot een volle, dikke en stijve knuppel.

“Daar gebeurt wel het een en ander tussen die prachtige lange benen van jou….” Linda zet haar beste beentje voor en trekt in een snelle ruk haar werkpolo over haar hoofd. Ik zie een paar prachtige, kleine, ronde, harde rondingen direct tot een mooie, stijve kleine tepel in haar mooie BH zitten. “Ik vind het supersexy om jou nu eens bij mij thuis totaal naakt eens een lekkere behandeling te gaan geven.” Ooooo, ik kijk mijn ogen uit van verbazing, dat zij totaal zonder enige vorm van gene hier spiernaakt voor mij staat.

“Je bent echt een plaatje van een meissie!” en ik geef haar direct een mooie dikke zoen op haar mondje en grijp mijn kans om dit lekkere poppetje eens goed te voelen en te bekijken. “Oe, wat een heerlijke dikke bobbel zie ik daar in jouw jogging broek.” “Raar hè, als jij zo spiernaakt voor me komt te staan met die heerlijke en prachtige rondingen van je.” “Je bent een plaatje om naar te kijken hoor, kan maar met enige moeite mijn eigen broek uitkrijgen.” Binnen twee tellen komen haar heerlijke handen in actie en mijn boxer is ook direct tot op mijn enkels naar beneden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vriendinnetjes onder elkaar

February 5, 2020